Le lecons de janine

Franse les in ongedwongen sfeer

Particulieren

Met het spreken van een vreemde taal leg je makkelijker contact met de loco’s (wat écht leuk is), begrijp je sneller wat ergens staat, krijg je waardering en complimentjes, beleef je plezier, heb je meer zelfvertrouwen en wordt je zelfs uitgedaagd de taal meer toe te passen. Kortom er zijn vele voordelen bij het spreken van een vreemde taal.

Ga je vaak naar Frankrijk of naar een ander land waar Frans de voertaal is en beheers je nauwelijks de taal, dan past “les Leçons de Janine” bij jou. Of heb je een tweede huis bijvoorbeeld in Frankrijk en lukt het je nog niet om een gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld de buren of op de markt, ook dan sluiten mijn lessen bij jouw niveau aan.

Vanaf het begin krijg je de taal aangeleerd richting B1 niveau1 van het ERK (Europees Referentie Kader Talen). Maar vrees niet, geen toetsen noch een diploma maar wel Frans kunnen praten. Hoe lang je daar over doet, hangt grotendeels af van eigen inzet.

Groepsles
In groepjes van maximaal 4 personen wordt de Franse taal op maat aangereikt. Persoonlijke aandacht en leren van elkaar.
Locatie: bij Janine.

Privéles
Gaat je voorkeur uit naar een 1 op 1 leersituatie dan is privéles op maat de beste keuze.

Bijles
Leerlingen die vastgelopen zijn binnen “de beginselen” van de Franse taal ondersteun ik graag tijdens bijles. Per uur: 40,00 euro
Locatie: bij Janine en/of online.

Kids
Kinderen onder de 10 – 11 jaar zijn ook bij mij welkom. Tijdens privéles van 45 minuten breng ik hem of haar op speelse manier de taal bij. Per les 30 euro (45 min)
Minimaal: 20 lessen
Locatie: bij Janine en/of online.

Cursusaanbod

De verbinding met de ander aangaan dankzij communicatie en dan ook nog in het Frans! Hoe mooi is dat?!

Prof Janine

Met veel passie en enthousiasme verenig ik mijn kennis, ervaring en liefde voor de Franse taal.

Frans op de werkvloer

De Franstalige klant aanspreken en een gesprek kunnen voeren in het Frans geeft juist dat extraatje meer.