Le lecons de janine

Ontdek je spreektalent bij Janine

Frans op de werkvloer

Het feit dat het mooie Zuiden van Nederland zo dichtbij Wallonië ligt, dichterbij Luxemburg dan Amsterdam en Frankrijk nog redelijk in de buurt is, laat de Franse taal voor menig inwoner van Maastricht geen vreemde taal zijn én laat de Franstalige naar deze stad en omstreken komen. Maar wordt de taal voldoende beheerst om hen te woord te staan? Hoe mooi zou het zijn als deze gasten, klanten, bezoekers en/of toeristen in hun eigen taal aangesproken kunnen worden en ze hiermee meer welkom te laten voelen?

Als je heel graag de Franstalige klant in zijn of haar eigen taal wilt aanspreken en je werkt in de horeca, hotellerie of in een winkel, volg dan mijn lessen en verras jezelf en de klant.

Groepsles
De lessen zijn op maat wat een gepersonaliseerd karakter impliceert van de cursus. Het cursusaanbod stemt hiervoor af op de behoefte op de werkvloer in combinatie met de nodige grammatica. Verder zijn persoonlijke aandacht en leren van elkaar een belangrijk element tijdens de les. Derhalve bestaat de groep uit maximaal 4 personen. In het kader van extra ondersteuning tijdens het leerproces valt een bezoek op de werkvloer binnen de mogelijkheden.

Privéles
Gaat de voorkeur uit naar een 1 op 1 leersituatie dan is een privéles op maat de beste keuze.

Prof Janine

Met veel passie en enthousiasme verenig ik mijn kennis, ervaring en liefde voor de Franse taal.

Particulieren

Verleg je grens door Frans te leren spreken.

Cursusaanbod

De verbinding met de ander aangaan dankzij communicatie en dan ook nog in het Frans! Hoe mooi is dat?!